.

Specific F/C-IN-W Intensive Support guliašiukas 95g

1,90  €
Su PVM

Lengvai virškinamas apetitą atstatantis drėgnas ėdalas šunims ir katėms, sveikstančioms po ligos.

turime vietoje

"SPECIFIC F/C-IN-W Intensive Support" turi daugiau baltymų, kad spartintų sveikimą ir kompensuotų baltymų katabolizmą bei praradimą. Ėdale taip pat yra daug gijimui svarbių amino rūgščių. Glutaminas - svarbus enterocitų energijos šaltinis, be to, jis stiprina žarnyno gleivinę. Šakotosios grandinės amino rūgštys naudingos raumenims ir palaiko azoto balansą. Argininas stiprina imuninį atsaką, azoto balansą ir žaizdų gijimą.
"SPECIFIC F/C-IN-W Intensive Support" turi daugiau cinko, kad stiprintų imuninį atsaką, azoto balansą ir žaizdų gijimą.
L-karnitinas įdėtas tam, kad palaikytų liesąją kūno masę ir riebalų rūgščių oksidaciją bei skatintų kačių su kepenų lipidoze sveikimą.
Išskirtinai didelis riebalų rūgščių omega-3 kiekis padeda kacheksijos atvejais.
Sunkių pacientų žaizdų gijimą gali pagerinti optimaliai organizuota mityba. "SPECIFIC F/C-IN-W Intensive Support" turi beta 1,3/1,6 - gliukanų ir padidintą cinko bei baltymų kiekį, kad spartintų žaizdų gijimą.
Anoreksija sergantiems pacientams rekomenduojama palaipsniui įvesti "SPECIFIC F/C-IN-W Intensive Support", kad reikiama norma būtų pasiekta per 3 dienas (1 diena - 33%, 2 diena - 67 %, 3 diena - 100%).
Prieš operaciją šeriant nuo prastos mitybos nusilpusius [acientus "SPECIFIC F/C-IN-W Intensive Support", gali pagerėti organizmo aprūpinimas maisto medžiagomis ir tuo pačiu - operacijos rezultatas.
"SPECIFIC F/C-IN-W Intensive Support" specialiai sukurtas tam, kad atstatytų trūkstamas maisto medžiagas ir skatintų gijimą - ne tik savarankiškai ėdantiems, bet ir su pagalba per zondą šeriamiems pacientams. Pacientui sveikstant ir pradėjus ėsti pačiam, galima priklausomai nuo jo būklės palaipsniui pereiti prie kito "SPECIFIC" ėdalo, užtikrinant nenutrūkstamą sveikimą: SPECIFIC "Digestive Support", "Kitten", "Puppy", "COD Oega Plus Support" arba "CAD Active". 

INDIKACIJOS:
-
Įvairaus amžiaus šunų ir kačių aprūpinimas trūkstamomis maisto medžiagomis ir sveikimo skatinimas.
- Intensyvi slauga.
- Pooperacinis periodas.
- Trauma.
- Anoreksija.
- Kacheksija.
- Nepilnavertė mityba.
- Vėžys.
- Nudegimai.
- Sepsis.
- Šėrimas per zondą.
- Kačių kepenų lipidozė.

Kodėl turėtumėte rinktis F/C-IN-W?

Puikiai virškinamas.
Didelis energijos, riebalų, baltymų ir kitų pagrindinių maisto medžiagų kiekis.
ß-1,3/1,6- gliukanai, padidintas kiekis Omega-3 riebalų rūgščių, cinko, seleno, arginino stiprina imunitetą.
Puikus skonis.
Ypatingai minkštos tekstūros ėdalas.

Rekomendacijos šėrimui: laikytis šėrimo nurodymų. Esant reikalui galima pakeisti ėdalo normą, kad pasiekti ar palaikyti idealų svorį. Rekomenduojamą ėdalo kiekį galima padalinti į du ar daugiau šėrimų per dieną. Dubenėlyje visada turi būti šviežio vandens.
Individualūs kasdieniai poreikiai gali skirtis, priklausomai nuo veislės, aplinkos, sezono, fizinio krūvio ir kitų panašių veiksnių. Taigi, rekomenduotina nuolat stebėti gyvūno būklę ir svorį, pagal tai reguliuojant ėdalo kiekį.

Sudėtis:  vištiena, kiauliena, žuvis, kiaušinių milteliai, žuvų taukai, bulvių krakmolas, bulvių baltymai, mineralai, vitaminai ir mikroelementai (tame tarpe chelatinti mikroelementai), saulėgrąžų aliejus, gysločio sėklų luobelės, dekstrozė, ksilozė, taurinas, mielės (β-1,3/1,6 gliukanų šaltinis), L-karnitinas. Sudėtyje nėra dirbtinių dažiklių ar kvapų.

Daugiau informacijos gamintojo tinklapyje: Specific F/C-IN-W

VetXX A/S, Danija

Susijusios prekės

Peržiūrėtos prekės