.

Canvit Chondro Super šunims tabletės N170 500g

43,37  €
Su PVM

Canvit chondro super yra specialus produktas, skirtas regeneruoti kremzles, sąnarius ir raiščius.

kategorija - užsakoma prekė, pristatymas gali užtrukti

Privalomieji kokybės rodikliai : riebalai 0,1%,  pelenai 8,8% , celiuliozė 6,9% , azotojunginiai 8,2%

Pasirenkamieji kokybės rodikliai (1kg) : gliukozaminas 200 00mg, chondroitinas  134 000 mg, laktozė 404 000 mg, metilosulfanometanas 167 000 mg.

Paskirtis : Canvit chondro super  yra specialus produktas, skirtas regeneruoti kremzles, sąnarius ir raiščius. Kai atkuriami šie audiniai sumažėją  sąnarių skausmas. Pagrindinės veikliosios medžiagos yra chondroitino sulfatas, gliukozamino sulfatas, MSM ir hidrolizuotas kolagenas. Chondroitino ir gliukozamino sulfatas yra natūrali  kremzlės dalis, jie lengvai įsisavinami į pažeistas kremzles. Jie padidina kremzlės hidrataciją, didinant jos elastingumą ir išlaikant  savo mechaninį atsparumą. Gliukozamino sulfatas taip pat turi priešuždegiminį poveikį, skatina žaizdų gijimą. MSM (Metilsulfonilmetanas) yra specialus preparatas, kuris skirtas didinti  sieros kiekį organizme, palaikyti  ir atkurti raumenų  ir kaulų sistemą. MSM - turtingiausias šaltinis organinės sieros. Siera – vienas iš pagrindinių struktūrinių elementų gliukozamino (GAG),   kuris dalyvauja formuojant  kremzlės ir jungiamojo audinio struktūrą. Organiniai sieros kompleksai yra jungiamojo audinio pagrindas, įskaitant sąnarių paviršių, sausgyslių, raiščių. MSM  turi skausmą  malšinanti ir priešuždegiminį poveikį, didina kraujotaką ir audinių aprūpinimą deguonimi. MSM turi įtakos audinių regeneracijai, visų pirmą virškinamojo trakto , t. y, skatina gijimą skrandžio erozijos ir opos, apsaugo nuo maisto alergenų ir mikrobų, taip pat juos absorbuoja ir  skatina jų pasišalinimą iš organizmo.

Papildai rekomenduojami  -  sąnarių elastingumui, stiprumui ir stangrumui užtikrinti visiems šunims, gydant displaziją , osteoartritą, sveikstant po traumų sąnarių ar sausgyslių .

 Rekomenduojama taikyti kaip prevencinė priemonė  didelių veislių šuniukams  ir daug sportuojantiems šunims, kuriu sąnariai ir kaulai patiria didelę apkrovą.

 Vyresniems šunims palaiko gerą raumenų būklę,  profilaktiškai veikia uždegiminius procesus sąnariuose,  kremzlių ir raiščių  neskausmingą funkciją Gliukozaminas ne tik teigiamai veikia sąnarius, bet ir stimuliuoja kolageno sintezę, padeda atnaujinti pažeistų sąnarių kremzlių struktūrą, suteikia kremzlėms stangrumo.

Naudojimas ir dozės : tabletė sušeriama iš rankos arba sutrinta ir sumaišoma  su ėdalų, skiriant 0,5 tabletę 10kg kūno svorio per dieną augantiems šuniukams. Esant didelei sąnarių apkrovai, 1tab./10kg šuns svorio.

Esant sąnarių uždegimams, displazijai 1,5tab/10kg.

Vartoti mažiausiai 8-10 savaites, gydymą rekomenduojama kartoti kas 3 mėn. Gali būti naudojamos nuolat. Rekomenduojama paros dozę padalinti į2-3 kartus. Minimalus saugojimo laikas 18 mėn nuo pagaminimo.

Canvit s.r.o.,Čekija

Susijusios prekės

Peržiūrėtos prekės