.

Pronefra suspensija katėms ir šunims esant inkstų ligoms

21,73  €
Su PVM

Išskirtinis ėdesio papildas katėms ir šunims esant lėtinėms inkstų ligoms (CKD). Pakuotės po 60ml ir 180ml.

Pakuotės tūris
Šiuo metu šią prekę turime vietoje.

IŠSKIRTINĖS SUDĖTIES PAPILDAS - 4 svarbiausios savybės viename produkte.

SUDĖTIS. 2 fosforo surišėjai: kalcio karbonatas (3,8%) - vienas iš efektyviausių ir saugiausių fosforo surišėjų, bei magnio karbonatas (1%). Surišėjai kontroliuoja fosforo kiekį kraujyje, bei apriboja jo patekimą į žarnyną. Abi šios medžiagos yra tirpios tik riebaluose, todėl “Pronefra” yra aliejinė suspensija (alyvuogių ir kokosų aliejus).
Chitosanas (1%) - suriša šlapime esančius toksinus.
Oligopeptidai (hidrolizuoti žuvų baltymai 2%) – palaiko subalansuotą kraujospūdį.

SAVYBĖS. Preparato sudėtyje esančios medžiagos organizme nėra įsisavinamos, tačiau surišamas fosforas, kuris vėliau su išmatomis pašalinamas. „Pronefra“ galima naudoti kartu su dietiniu ėdalu, kuriame yra fosforo. Preparato sudėtyje esantys surišėjai reguliuoja fosforo kiekį kraujyje. „Pronefra“ gali būti naudojama kartu su medikamentais, skirtais proteinurijai gydyti.

NAUDOJIMAS. Šunims-1ml/5kg, 2 kartus dienoje. Katėms- 1ml/4kg, 2 kartus dienoje. „Pronefra“ sušeriama su ėdalu arba tiesiai į nasrus. Kaip fosfatų surišėją, „Pronefra” rekomenduojama sušerti su ėdalu. Energetinė vertė 772 kcal/100 g (3182 kJ/100 g). Rekomenduojama naudoti ne trumpiau kaip 6 mėnesius.

PAKUOTĖ. Buteliukai 60 ml ir 180 ml, dozatorius su 1kg padala.

LAIKYMAS. Laikyti kambario temperatūroje.

GALIOJIMAS. Nuo pagaminimo 2 metai. Atidarius 60 ml buteliuko stabilumas yra 2 mėnesiai, o 180ml buteliuko - 6 mėnesiai.

GAMINTOJAS. Virbac S.A.1 ère avenue – 2065 m – L.I.D.06516 Carros Cedex, Prancūzija

Susijusios prekės

Peržiūrėtos prekės