.

Virbac Senior Neutered Cat

8,00  €
Su PVM

Visavertis ėdalas katėms:

• Sterilizuotoms katėms, kastruotiems katinams vyresniems nei

10 metų amžiaus.

Pakuotė
vietoje nėra, pristatymas gali užtrukti.

SUDĖTIS:

Dehidratuoti kiaulienos ir paukštienos baltymai, bulvių krakmolas (min.8%), hidrolizuoti gyvulinės kilmės baltymai, pilno grūdo žirniai (min. 6%), pupų lukštai, gyvulinės kilmės riebalai, biomasė, ryžiai, mineralinės druskos, runkelių minkštimas, žuvų aliejus, linų sėmenys, frukto oligosacharidai, gysločio skaidulos, chitosanas, artišoko lapų ekstraktas, pasterizuotos Lactobacillus acidofilus, chondroitino sulfatas.

Optimalus kūno svoris:

Vyresnių kačių organizmui yra būtinas didesnis energijos kiekis gaunamas su ėdalu, taip kompensuojant sumažėjusį apetitą, galimus virškinamojo trakto sutrikimus ir palaikant optimalų kūno svorį.

Inkstų funkcijos palaikymas:

Sumažintas fosforo kiekis ir chitosano savybė skatinti virškinamajame trakte vykstančius chelatinimo procesus, padeda palaikyti normalią inkstų funkciją.

Mažas fosforo kiekis:

Fosforo kiekis palyginus su Adult ėdalu yra 25 % mažesnis. Būtina pastebėti, kad fosforo įsisavinimas sumažėja dėka chitosano chelatinimo savybių, todėl sumažinama struvitų formavimosi galimybė.

Dantų apsauga nuo apnašų:

Askorbo r. monofosfato druska apsaugo nuo apnašų formavimosi, slopina nemalonų kvapą iš nasrų.

Šlapimo takų sistema:

Didelis gyvulinės kilmės baltymų kiekis skatina vandens patekimą į organizmą, padidina šlapimo kiekį ir padeda stabilizuoti šlapimo pH, kad būtų palaikoma sveika šlapimo takų sistema. Artišokai (cinarino šaltinis) skatina inkstų veiklą, padeda praskiesti šlapimą, veikia kaip silpnas diuretikas.

Žemas glikemijos indeksas:

Mažas krakmolo kiekis garantuoja stabilų gliukozės kiekį kraujyje.

Sąnarių ir raumenų stiprinimas:

Tinkamas baltymų kiekis padeda palaikyti raumenų masę. Tvirtesni raumenys palaiko sąnarių stabilumą. Chondroitino sulfatas ir chitosanas turi įtakos sąnarių elastingumui ir tvirtumui.

Puiki virškinamojo trakto tolerancija:

Ėdale esantis mažas krakmolo kiekis skatina fermento amilazės aktyvumą. Sudėtyje yra ląstelienos (prebiotikų) ir laktobakterijų (probiotikų), kurie reguliuoja virškinamojo trakto turinio tranzitą ir garantuoja žarnyno floros balansą. Montmotilonito molis apsaugo žarnyno gleivinę ir turi įtakos teisingos konsistencijos, formos ir kvapo išmatų susiformavimą.

 

ĖDALO SUDĖTIS/ PAPILDOMOS MEDŽIAGOS:

Montmorilonitas (0,5%), pasterizuotas Lactobacillus acidofilus (7 mg/kg), Artišoko lapų ekstraktas (500 mg/ kg), L-karnitinas (540 mg/kg), natrio askorbo fosfatas (vit.C) – (300mg/kg), chitosanas (800 mg/kg), chondroitino sulfatas (800mg/kg).

Virbac S.A., Prancūzija

Susijusios prekės

Peržiūrėtos prekės