.

Forbid papildas nuo išmatų ėdimo 50g

7,16  €
Su PVM

Suteikia išmatoms nemalonų skonį, esant išmatų ėdimo problemai. Pakuotė 50g arba 250g.

turime vietoje

Sudėtyje esantis augalinių baltymų ekstraktas suteikia išmatoms ypač nemalonų skonį. Paskutiniu metu atliktuose tyrimuose nustatyta, kad koprofagija pasireiškia dėl iškreiptos gyvūno elgsenos, o ne dėl specifinių medžiagų trūkumo ėdale, kaip buvo manoma anksčiau. Dėl šios priežasties terapijos tikslas yra pakeisti gyvūno elgseną, kad išmatos jam taptų nemalonios. Dėl medžiagų, kurios išmatoms suteikia ypač bjaurų skonį, šuniukams, pasižymintiems koprofagija ir gydytiems Forbid, iškreipta elgsena pranyksta 85 % atvejų. Be to, atlikus dehelmintizaciją, Forbid saugo nuo pakartotino apsikrėtimo išmatose esančiais parazitų kiaušinėliais. Jei gyvūnas, pasižymintis koprofagija, gyvena toje pačioje teritorijoje su kitais šunimis ar katėmis, gydymą Forbid reikėtų skirti visiems, taip apsaugant nuo kitų gyvūnų išmatų ėdimo.

Sudėtis. Javų miltai (kviečiai) 1.12.2, organinių rūgščių kalcio druskos (kalcio gliutamatas) 11.1.11, vitaminas E/visų racematų alfa-tokoferilio acetatas – 1500TV/kg.

Analitinės sudedamosios dalys. 22,0% žalių baltymų, 1,0% žalios ląstelienos, 1,0% žalių aliejų ir riebalų, 9,0% žalių pelenų, 0,5% netirpių HCl pelenų, 10,0% drėgmės, 3,4% kalcio.

Dozės ir naudojimas. Kursas turi tęstis ne mažiau kaip 15 dienų šiomis dozėmis:

  • katėms ir mažiems šunims (iki 10kg svorio) – 0,5-1 matavimo šaukštelis per dieną,
  • vidutinio dydžio šunims (10-25kg svorio) – 1-1,5 matavimo šaukštelio per dieną,
  • dideliems šunims (virš 25kg svorio) – 2,5 matavimo šaukštelio per dieną.

Forbid sumaišomas su ėdalu. Vanduo gyvūnui turi būti prieinamas visą laiką.

Susijusios prekės

Peržiūrėtos prekės