.

VETINMUNE tabletės šunims ir katėms (10 vnt.)

4,00  €
Su PVM

Pašarų papildas šunims ir katėms imunitetui sustiprinti, imuninei sistemai stimuliuoti.

Dėžutėje yra 120 tablečių aliumininiuose lapeliuose. Nurodyta 10 tablečių kaina.

turime vietoje

VETINMUNE yra pašaro papildas šunims ir katėms, sudėtyje turintis beta gliukanų, šviežio pienelio, ženšenio, baikalino, koenzimo Q10, vitaminų B3, B5, B6, B2, B1, B9 ir B12, seleno, kurie naudojami lėtinių infekcinių ligų gydymui. VETINMUNE stimuliuoja imuninę sistemą, ypač mažiems šuniukams, kurių silpnas imunitetas, ir veikia kaip koadjuvantas, sergant onkologinėmis ligomis.

Beta gliukanai yra D gliukozės polisacharidai, sujungti β – (1-3) jungtimis, randami grūduose, pvz miežiuose ir kviečiuose, kurie stimuliuoja imuninę sistemą ir jos atsaką, gerina makrofagų fagocitinį aktyvumą ir skatina žaizdų gijimą.

Ženšenis stimuliuoja imuninę sistemą, aktyvindamas interleukino 12 sintezę ir gama interferono gamybą. Taip pat sudėtyje turi ginsenosidų, kurie mažina nuovargį, asteniją ir išsekimą.

Selenas veikia kaip antioksidantas, apsaugo organizmą nuo oksidacinio streso ir reguliuoja imuninį atsaką.

Baikalinas pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, nes slopina uždegimo mediatorių, tokių kaip prostaglandinai ir leukotrienai, sintezę.

Kofermentas Q10 taip pat pasižymi priešuždegiminėmis savybėmis, mažina oksidacinį stresą, uždegiminius procesus ir skatina žaizdų gijimą.

Šviežias pienelis ir B grupės vitaminai palaiko organizmo būklę ir energijos apykaitą.

Skirtas naudoti:  

- sergant leišmanija ir su ja susijusiomis būklėmis;
- mažyliams su silpna imunine sistema;
- kaip papildomas gydymas, esant persistuojančioms lėtinėms ligoms: virusinėms, bakterinėms, grybelinėms ir parazitinėms;
- stimuliuoja imuninę sistemą;
- tonizuoja ir suteikia energijos;
- skatina apetitą;
- veikia kaip koadjuvantas, sergant onkologinėmis ligomis.

Dozavimas.  Šunys: iki 10kg – 1 tabletė, nuo 40 kg daugiausia galima 4 kaps.  Katės: ½ kaps.

Vienoje kapsulėje yra: 100 mg beta gliukanų, 100 mg šviežio bičių pienelio, 100 mg ženšenio ekstrakto (14 % ginsenosidų), 50 mg baikalino, 25 mg kofermento Q10, 6mg vitamino B3, 2mg vitamino B5, 0,67mg vitamino B6, 0,57mg vitamino B2, 0,47mg vitamino B1, 0,067mg vitamino B9, 0,05mg vitamino B8, 0,33mg vitamino B12, 0,02mg seleno.

Naudojimas: pagal veterinarijos gydytojo rekomendacijas. VETINMUNE yra pašaro papildas, todėl nesukelia jokio šalutinio poveikio ir galima naudoti ilgą laiką.

ICFVet, Italija

Susijusios prekės

Peržiūrėtos prekės