.

Oxicid S tirpūs milteliai

1,69  €
Su PVM

Vandenyje tirpūs milteliai dezinfekcijai. Oxicid S – universalus, gerai veikiantis dezinfekantas, patikimai ir efektyviai saugantis nuo visų žinomų virusų. Jis taip pat veikia baktericidiškai ir fungicidiškai (įrodytas efektyvus poveikis ir nuo koronaviruso*). Su pirkimu pateikiame biocido autorizacijos pažymėjimą ir saugos duomenų lapą.

Pakuotės gamykliniais maišeliais po 50 g ir 2,5kg.

Pakuotė
turime vietoje

Biocidinius produktus naudokite saugiai. Prieš naudodami visuomet perskaitykite etiketę ir informaciją apie produktą.

Biocidas yra saugus ir plataus veikimo spektro, todėl jį galima naudoti įvairiems tikslams - veterinarijos įstaigoms (veterinarijos punktams, klinikoms ir laboratorijoms). Oxicid S galima naudoti visiems paviršiams dezinfekuoti, kai reikia patikimai ir efektyviai sunaikinti visus virusus, gramteigiamas ir gramneigiamas bakterijas bei mikroskopinius grybus. Jį taip pat galima naudoti  įrangai, talpykloms, stikliniams gaminiams, instrumentams ir pan. dezinfekuoti.
Gyvūnų laikymo patalpoms. Oxicid S galima naudoti visiems maisto ruošimo paviršiams ir įrangai, tvartams, šunynams, triušių dėžėms, narvams, aviliams ir kitoms gyvūnų laikymo vietoms dezinfekuoti.
Kitiems tikslams. Oxicid S galima naudoti transporto priemonėms, skerdykloms, gyvūnų turgų paviršiams ir įrangai, maisto ruošimo ir laikymo įrangai, namų ūkio įrangai bei paviršiams dezinfekuoti.
Oxicid S darbinį tirpalą galima purkšti, paskleisti rūko pavidalu, naudoti kanopų ar nagų vonelėms,  dezinfekciniams kilimėliams įrengti. Iš anksto nuvalytų paviršių ir įrangos bendrai dezinfekcijai reikia ruošti  Oxicid S 1 %tirpalą. 50 g maišelio turinį reikia ištirpinti 5 l vandens. Rekomenduotina naudoti drungną vandenį, kad milteliai greičiau ištirptų. 
* TESTO ATASKAITA prEN 14675, VIRUCIDINIS AKTYVUMAS. Testas buvo atliekamas Vokietijos Gyseno universitete (University of Giessen), su gimininga koronaviruso rūšimi iš tos pačios genties Betacoronavirus, priklausančia Coronaviridae šeimai, kaip ir SARS-CoV-2.

Sudėtis: pentakalio bis(peroksimono-sulfato) bissulfatas – 50 %.

Susijusios prekės

Peržiūrėtos prekės